Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten? Openingsfeest? Bedrijfsfeest!

Het organiseren van een evenement is niet iets dat je dagelijks doet. Boa Creations heeft er veel ervaring mee. Ook de communicatie met gemeentelijke instanties voor eventuele vergunningen neemt Boa Creations voor zijn rekening.

In overleg bepalen we eerst het doel van het feest en bespreken we de mogelijkheden. Gaat het om 20 of 1000 gasten? Hoe wilt u ze ontvangen? Wat wilt u uw gasten bieden aan eten en drinken? Hebt u een bepaald soort muziek in uw hoofd?

Uw ideeën en wensen vertalen we in passende oplossingen. Ieder feest heeft namelijk een heel persoonlijke insteek en dat vereist elke keer opnieuw mooi maatwerk. Voor een aantrekkelijk budget.

Pas als alles is besproken gaat Boa Creations aan de slag. We houden u permanent op de hoogte van de stappen die we nemen en de voortgang van de opbouw.

Onderstaande foto’s geven u een globale indruk. Voelt u voor een vrijblijvend oriënterend gesprek? Bel 06-18112168.

Opening Bedrijfspand Purmerend: 150 gasten.
Organisatie, begeleiding en aankleding door Boa Creations.


Aankleding: Barunit, Statafels, Bloemstukjes, Opgemaakte versailles vazen bij de Entree.

Organisatie: Catering met personeel (koks en bedienend), Drank (frisdranken, wijnen en bier), Glaswerk, Geluidsinstallatie.

Bedrijfslunch gemeente Purmerend: 24 gasten.
Organisatie, begeleiding en aankleding door Boa Creations.


Aankleding: Dinertafels, Stoelen met witte hoezen, Wit damast, bloemstukken, buffettafels, koffie / thee tafels, verzilverde kaarsenkandelaars Ledverlichting.

Organisatie: Catering met personeel (bedienend), Lunch (verschillende broodjes, beleg, warm hartig, salades, zalm, diverse fruit), Drank (frisdranken, wijnen, koffie, thee, melk) Glaswerk, Bars en koeling, Cateringbenodigdheden (servies, koffie apparatuur, soepketels, e.d.)
, Tijdelijke toiletvoorziening.

Herfst/winterfeest Delta LLoyd: 800 gasten.
Organisatie, begeleiding en aankleding door Boa Creations.


Aankleding: Versailles vazen met herfst/winterdecoratie, Statafels met windlichten, Kristallen kroonluchters, Verlichting algemeen, Vuurkorven, Strobalen voor skihut, Sneeuwmachine in skihut, Marktkramen, Uitgiftepunten voor catering met tafelrok, Sneeuw in de tuin, Sneeuw vanaf het dak. Buitenkussens voor bij vuurkorven.

Organisatie: 460 m2 accommodatie (feesttent, passage, skihut, proeflokaal), Maken van een draaiboek, Aansturing en overleg met huiscateraar en facilitaire organisatie van opdrachtgever.